Sunday , October 20 2019
Home / slovenia / Scarlett Johansson po Forbesu spet najbolje plačana igralka

Scarlett Johansson po Forbesu spet najbolje plačana igralkaIgralka Scarlett Johansson vztrajno brani svoj prestol na Forbesovi lestvici najbolje plačanih igralk, ki si ga je prislužila lani. S skoraj 50 milijoni evri zaslužka je tako med igralci in igralkami na osmem mestu seznama.

Že drugo leto zapored se je igralka Scarlett johansson uvrstila na sam vrh najbolje plačanih igralk na lestvici ameriške revije Forbes. S skoraj 50 milijoni evri zaslužka je primerljiva z Adamom sandlerjem, ki se je na enaki lestvici igralcev uvrstil na sedmo mesto z 51 milijoni dolarji, poroča Bbc. Med najbolje plačanimi igralci in igralkami si je Scarlett tako prislužila osmo mesto.

Scarlett Johansson se je spet uvrstila na seznam najbolje plačanih igralk po Forbesu.FOTO: AP

Med deset najbolje plačanih igralk se je letos prebila tudi zvezdnica Sofia Vergara, ki se je z nekaj več kot 39 milijoni evri uvrstila na drugo mesto. Sledi ji Reese witherspoon z dobrimi 31 milijoni evri. Nicole kidman je tako na četrtem mestu z nekaj več kot 30 milijoni evri, Jennifer aniston je peta s skoraj 25 milijoni evri, Kaley cuoco si je prislužila šesto mesto z dobrimi 22 milijoni, Elisabeth moss je pristala na sedmem mestu z nekaj več kot 21 milijoni in premagala Margot robbie, ki ji je enaindvajsetica za las ušla, na devetem mestu je Charlize theron z več kot 20 milijoni dolarji, zadnja pa je Ellen pompeo, ki je zaslužila dobrih 19 milijonov evrov.

Tuji mediji pa ob tem opozarjajo, da na seznamu najbolje plačanih igralk manjka raznolikosti, saj na njem ni nobene temnopolte igralke.

Najbolje plačani igralci

Kot smo že pročali, se je filmska zvezda Dwayne johnson, znan pod vzdevkom 'The Rock', spet uvrstil na sam vrh najbolje plačanih igralcev po Forbesu, saj je lani vse skupaj zaslužil dobrih 80 milijonov evrov.

Dwayne Johnson oziroma 'The Rock', se je spet uvrstil na sam vrh najbolje plačanih igralcev na Forbesovi lestvici.FOTO: Profimedia

Naziv najbolje plačanega igralca si je prislužil že leta 2016, naslednji dve leti pa je pristal na drugem mestu. Letos je tam "obtičal" Chris hemsworth, ki je zaslužil nekaj manj kot 70 milijonov evrov, tik pod njim pa se je uvrstil Robert Downey Jr. s prisluženimi skoraj 60 milijoni evri.

Med desetimi najbolje plačanimi so tudi Akshay kumar z več kot 58 milijoni, Jackie chan z dobrimi 52 milijoni, Bradley cooper z nekaj več kot 51 milijoni, Adam sandler, ki ga je Cooper premagal le za las, Chris evans si je prislužil dobrih 39 milijonov, Paul rudd je ustvaril skoraj 37 milijoni, deseti pa je Will smith z "le" nekaj več kot 31 milijoni.


Source link