Thursday , November 14 2019
Home / serbia / Resident Evil 2 obara rekorde i dobija se na poklon uz Radeon GPU-ove

Resident Evil 2 obara rekorde i dobija se na poklon uz Radeon GPU-oveResident Evil 2 obara rekorde i dobija se na poklon uz Radeon GPU-ove

Saopštenje za javnost

Resident Evil 2 mnogi nazivaju "rimejkom" legendarne igre od pre dvadeset godina. Ipak kako sam Capcom ističe u pitanju je mnogo više od stare igre upakovane u lepo ruho modernih grafičkih tehnologija. Oni koji su imali prilike da iskuse novi capcomov hit, slažu se da po svakom parametru prevazilazi čuveni original s kraja devedesetih.

Po podacima koje je Capcom javno izneo, za manje od pet dana od početka prodaje, Resident Evil 2 2019 je prodat u skoro 5 miliona primeraka – tačnije 4.96 miliona! Ova brojka se odnosi na sve platforme. U dizajniranju novog Rasident Evil 2, Capcom je koristio sopstveni grafički endžin – RE ENGINE.

Na kreiranju moderne nove grafičke tehnologije, Capcom je tesno sarađivao sa AMD-imi, kako bi igrači mogli da uživaju u sjajnoj audio-vizuelnoj atmosferi

Kombinacija poslednje verzije radeon adrenalin softvera

Resident of the world

Asinhrono proračunavanje je takođe implementirano u Capcomov RE ENGINE, zarad poboljšanja uposlenosti GPU-a, smanjenja ulaznog kašnjenja i sveobuhvatno boljih performansi i veće efikasnosti.

Posebna pogodnost Ova promocija obuhvata i gotove konfiguracije sa ovim grafičkim karticama.

No, z uzivanje u odlično optimizovanom Resident Evil 2, nije neophodno imati neku od navedenih moćnih grafičkih kartica, pošto će igra U to se i sami možete uveriti u ovom gejmplej videu:

Izvor: AMD

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Source link