Tuesday , November 19 2019
Home / romania / Mugur Isărescu -i-a pus purtătorul de cuvânt să îi ră spundă lui

Mugur Isărescu -i-a pus purtătorul de cuvânt să îi ră spundă luiDan Suciu, purtătorul de cuvânt al Băncii Naționale a României (BNR), ia a răspuns, marți, lui

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marți, că ar trebui un dialog obligatory Tăriceanu a susținut ca semnele de întrebare vin în contextul în care LIBOR a fost manevrat de mai multe bănci din Uniunea Europeană (UE)

Citește și: Metodă inedită de a face rost de bani! Cât cere Adrian Mutu pentru 10 secunde

„Cum să discutăm asta (dacă este manipulat ROBOR – n.red.)? L am amcultat cu mare atenție pe domnul tăriceanu spi spune dânsul așa: că el nu este să le clarifice. Suntem absolut de acord. Le clarificăm și în fața Parlamentului, dacă primim o invitație de genul acesta, care sa se bazeze pe un dialog relevant. Ce s-a întâmplat astăzi? Nu ni s-au pus întrebări, se dau verdicte. Domnul Zamfir nu își pune întrebarea: oare se manipulează ROBOR-ul? Nu. El dă verdicte, de zece zile, asti astăzi zice că vine cu probe. Cu ce ​​probe a venit? De zece zile, domnul Zamfir aruncă petardele acestea cu manipularea ROBOR-ului, fără să probeze nimic. Fuleful său de partid spune cu totul altceva: “Da, domnule sunt niște semne de întrebare. Eu nu cred asta, dar ar fi bine să fie risipite. ” Sunt convins cac úntr-cadru normal de discuție în care i caren care nu transformém negru Întrebarea dumneavoastră este foarte simplă: nu se manipulează niciun ROBOR. Faptul că, într-o parte pe lumea aceasta, sa descoperit o manipulare pe un alt indice, în 2013 (LIBOR, la care sa referit i Călin popescu-Tăriceanu – n.red.), Nu înseamnă că în altă parte, n alt indice se întâmplă o manipulare. Este o logică nepotrivită. Sigur ca putem discuta dispi disponibilitatea la dialog este una ridicată ”, a spus Dan Suciu, marți, într-o emisiune la Realitatea TV, scrie mediafax.ro.

Citește și: Metodă inedită de a face rost de bani! Cât cere Adrian Mutu pentru 10 secunde

Zamfir i-a trimis o invitație guvernatorului BNR pentru marți, 29 ianuarie, dar, prin vocea lui Suciu, Isărescu a refuzat invitația. Suciu a susținut că senatorul ALDE trebuie să ră spundă, mai întâi, acuzațiilor de abuz ón serviciu, ira o asemenea audiere și discuție nu poate avea loc într-un climat de fake news.

Ca urmare acestei neprezentări senatorul ALDE , pentru a da explicații despre calcularea indicelui ROBOR și nu numai. Seno-ul-priseni trim trim v v ,î v trim trim trim trim trim trim trim trim trim,,,,,,,,,,,,,,,,,, c c c c c c c c c c c c c c c c c c iat iat ș

Citește și: Războiul PSD-BNR continuă! Mugur Isarescu refuză să dea explicații despre modul în care se stabilește ROBOR-ul.


Source link