Friday , November 15 2019
Home / greece / Θυμάστε την Κατερίνα Μάντζιου; Σήμερα έχει ένα παιδάκι και νέα ζωή (photos)

Θυμάστε την Κατερίνα Μάντζιου; Σήμερα έχει ένα παιδάκι και νέα ζωή (photos)H Κατερίνα Μάντζιου είναι ένα πρόσωπο αγαπητό που έχουμε να δούμε καιρό.

Η γνωστή ηθοποιός είχε αποφασίσει να κάνει μεγάλο διάλειμμα από την υποκριτική, φφού ο γιοιόήςήςήςςςςήςςςςςςς Εκείνη σε συνέντευξή της, λοιπόν, μίλησε για τον μικρό της ενώ ακόμη αποκάλυψε σε ποιον τομέα δραστηριοποιμι

Η μητρότητα σε έκανε να απέχεις από τη δουλειά σου;

Ο ρόλος της μαμάς με έκανε να απέχω από την υποκριτική, ακριβώς.

Διάβαζες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Ναι, και όταν γέννησα τον Θοδωρή, μετά, έκανα μαθήματα για θεατρικό παιχνίδι σε παιδιά, όπως και κάι Ο Θοδωρής, το αγοράκι μου, είναι ο άντρας της ζωής μου τώρα πια.

Είσαι μαμά που του κάνει όλα τα χατίρια, σε κάνει ό, τι θέλει;

Είμαι μαμά, μου αρέσει και το απολαμβάνω. Τον έχω ελεύθερο, θα πάμε εδώ, θα πάμε εκεί … είναι ανεξάρτητο παιδάκι, χαρούμενο και αγαπησιάρικο. Δεν είμαι υπερπροστατευτική, είμαι η κλασική μαμά, στο πλαίσιο των βασικών αρχών, μ 'ενδιαφέρει η διατροφή και η ασφάλεια του, κατά τα άλλα θέλω να παίζει, να κάνει ποδήλατο, να κάνουμε πλάκες πολλές και να περνάει ωραία.

Είναι παιδί χωρισμένων γονιών, αλλά όπως εγώ έτσι και ο μπαμπάς του είμαστε καλά απέναντι στον Θοδωρή. Ο μπαμπάς του τον αγαπάει, όπως και ο δοδωρής εκείνον, και η πορεία των δυο μας είναι κοινή απέλαιίιιαιιαιιιαιιαιιαιιαι

Οι διαζευγμένες μητέρες έχουν μια παραπάνω ευθύνη ή μια ενοχή απέναντι στο παιδί τους;

Θα μπορούσε, αλλά εγώ έχω επιλέξει να μην το αντιμετωπίσω έτσι, καμία ενοχή, γιατί θεωρώ ότι μεταφέρετε και στο παιδί αυτό, οπότε αυτόματα θα πρέπει να αισθανθεί, ενδεχομένου, κι εκείνο μια ενοχή, ότι έχει κάποιο πρόβλημα που οι γονείς του δεν είναι πια μαζί γιατί έχουν χωρίσει, Είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά πια στις οικογένειες, δεν το αναφέρω ως κάτι θετικό, ως παράδειγμα προς μίμηση, θα προτιμούσα να ήμουν σε οικογένεια, να είχα και το γιο μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στη ζωή. ..

Η Κατερίνα Μάντζιου όπως την θυμόμαστε!Ndp Photo

Η μητρότητα σου έχει στερήσει κάποιες συνήθειες τις οποίες είχες στο παρελθόν και τις … έκοψες;

Μου έχει στερήσει, ειδικά τα πρώτα χρόνια που ήταν μικρός, την ελευθερία μου, τις εξόδους μου … μετατοπίστηκα από το δικό μου κέντρο και πηγαίνω στου παιδιού, αλλά αυτό ήταν και η μαγεία, το δώρο, ότι είχα χρόνο να είμαι με το παιδί μου. Τον κοιμίζω, του διαβάζω παραμύθια, εξελίχτηκα μέσα από εκείνον πάρα πολύ, είδα ατέλειες δικές μου που έπρεπε να διορθώσω στον εαυτό μου για να αποτελώ καλύτερο πρότυπο.

Μου έχει εξασκήσει αρκετά την υπομονή μου. Μου έχει περιορίσει τον ελεύθερο χρόνο μου. Τώρα έχω αρχίσει και ανοίγομαι προς τα έξω. Τα τελευταία χρόνια δεν μπορούσα και δεν ήθελα να το κάνω, ήθελα να είμαι κοντά στο παιδί μου. Τώρα αρχίζω και … ξαναστέκομαι, κάνω επιστροφή. 0 Μεγαλώνοντας θα μπορώ να δουλεύω και το βράδυ. Επίσης, έχω και βιβλιοπωλείο στα Μελίσσια.

Έχεις βιβλιοπωλείο;

Να VI Ευτυχώς, έχω συνέταιρο και με βοηθάει, γιατί δεν θα μπορούσα να τα κάνω όλα μόνη μου.

Σε βοηθάει όταν βιώνεις τη θλίψη;

Εμένα ναι, πάρα πολύ. Αν κλείσεις τα μάτια στη θλίψη, δεν ξέρω πώ5 μπορείς να προχωρήσει παραπέρα. Ενας χωρισμός δεν είναι κάτι ευχάριστο, είχα κι ένα μικρό παιδί … Είναι μια μετάβαση, οpi Έχω να κρατήσω διάφορες ισορροπίε5 στη ζωή μου, αλλά είμαι τόσο ευτυχής με το γιο μου, που δεν βίωσα τόσο βαριά Βέβαια, έχω και καλούς φίλους, ανθρώπους που με στηρίζουν στη ζωή μου.

Δείτε την σήμερα!

Πηγή: Λοιπόν


Source link